sar-background-image

Hvor finner du oss?

- Averøy

 

Vår avdeling på Averøy har to hovedanlegg for behandling av avfall: WOSS for Water Oil Solid Separation, og TCC for Thermomechanical Cuttings Cleaning, som jobber med oljebasert boreavfall. Her er det også tanker for mottak og lagring av oljebaserte slop og borekaks.

Avdelingen har også et mottaks- og lagringsanlegg for avfallsvæske i kategori 2. Det er et dedikert serviceteam som ivaretar service og vedlikehold av prosessanlegget. Anlegget er akkreditert som en virksomhet for lærlinger, og tildeler av handelssertifikat for kjemisk prosessoperatør og prosessindustri.

Avdeling på Averøy samarbeider med en lokal høyskole for unge lærlinger om TAF-ordninger. Avdelingen har 26 heltidsjobber inkludert WOSS-drift, vannrensing og TCC-drift, service og vedlikehold, administrasjon og ledelse (2013-tall).Tjenester

Mottak, lagring og sluttbehandling av oljebasert boreavfall.

 • Behandling av borekaks
 • Behandling av slop

 

Boreavfall

 

Kontakt:

+47 41 42 41 19

sar.averoy@sargruppen.no

Åpningstider: 07.00 - 15.00

 

Hvor er vi lokalisert?

Vi er strategisk lokalisert langs norskekysten, fra Stavanger i sør til Hammerfest i nord. 

 

 

Tananger, Hovedkontor

Oljevegen 1, N-4056 TANANGER 

P.Box 83, 4098 Tananger 

+47 51 94 44 44

resepsjon@sargruppen.no

 

 

SAR Locations
 

Alt du trenger å vite om våre lokasjoner

Hovedkontor & Administrasjon

SAR Hovedkontor med sine 60 ansatte holder til i Tananger, Norge. Hovedkontoret består av ledelsen og administrative avdelinger, som er listet opp nedenfor. De forskjellige fagdisipliner kommuniserer daglig, og jobber tett sammen med alle SAR-avdelingene både nasjonalt og internasjonalt.

 • Sustainability Department

  Avdelingen for bærekraft består av åtte miljøteknikere og HMS-rådgivere som til enhver tid hjelper kundene våre med spørsmål om avfallshåndtering, miljøteknologi, miljøregnskap / rapportering og lover og regler. HSMK-avdelingen sikrer også høy kvalitet på HMS, forebygging av forurensning og arbeidsmiljø i SAR-organisasjonen

 • Sales- and Marketing Department

  Salgs- og markedsavdelingen er ansvarlig for salg, betjening av kunder og oppfølging av kontrakter. Salgs- og markedsavdelingen består også av et dedikert anbudsteam og et kommunikasjons- og salgsteam som bistår alle SAR-avdelinger med hensyn til markedsføring, kommunikasjon og salg.

 • HR Department 

  HR-avdelingen har ansvar for personaladministrasjon som omfatter alle våre avdelinger og nivåer i selskapet. Dette inkluderer planlegging, rekruttering og utvikling av menneskelige ressurser i SAR.

 • Economy and Finance Department

  Økonomi- og finansavdelingen er ansvarlig for den overordnede økonomiske styringen av selskapet; budsjettallokering / planlegging, overvåking av finans-, regnskaps- og anskaffelsestjenester.

 • Logistics Department 

  Logistikkavdelingen administrerer alle transport- og forsendelsestjenester mellom våre avdelinger, renseanlegg og kundenes fasiliteter. I tillegg ivaretar avdelingen en generell kontroll over lager, tanker og behandlingskapasitet på alle SAR-lokasjoner både nasjonalt og internasjonalt.

Kontakt oss

Bestilling

Er du en eksiterende kunde, og ønsker å legge inn en direkte bestilling?

 

Bestilling

Support

Trenger du hjelp og ønsker å komme i kontakt med vår supportavdeling?

 

Support

Salg

Ønsker du å snakke med salgsteamet om våre løsninger og tjenester?

 

Salg