Career in SAR

 

 

 

Jobbe i SAR

Hva kan du forvente?

I SAR har vi ett viktig oppdrag, å skape verdi av avfall. Vi holder til langs norskekysten fra Finnmark i nord til Rogaland i sør og i Kuwait, Midtøsten.

Sikkerhet og trivsel er viktig for oss i SAR, enten vi er operatører, sjåfører, spesialister eller ledere. Identiteten vår er sterk og bygger på våre verdier som en seriøs arbeidsgiver.

SAR kan tilby trygge, solide arbeidsplasser med gode utviklingsmuligheter og fordelen av fleksibel arbeidstid.
Vi har ambisjoner om å utvikle vårt kompetanse- og opplæringsprogram for å bli bransjeledende og har fremtidsrettede programmer for lederutvikling for alle nivåer.

Miljøprofilen til SAR er tydelig og drives av våre dyktige miljøingeniører og rådgivere som følger opp våre kunder on- og offshore. Vi er den foretrukne håndtereren av offshore avfall og en av de største innen farlig avfall, takket være vårt fokus på HMS og engasjement for det viktige arbeidet vi gjør.

Operatør - Treatment Sandnessjøen

Til vår Treatment-avdeling i Sandnessjøen søker vi deg som vil være med å bygge et sterkt team. Vi ønsker at du skal være med å skape en trygg, spennende og givende arbeidsplass gjennom å ivareta selskapets verdier - nyskapende, strukturert, seriøs og fleksibel. Har du erfaring innen drift og vedlikehold av prosessanlegg, industrielle anlegg eller lignende, med fagbrev for prosess og kjemi, industrimekaniker el. lign. - bør du søke.

Les mer og søk her.

DSC_1617

Trainee BI & Analytics

Vil du være med på digital og sirkulær omstilling i et selskap med fokus på bærekraft og miljø?

Les mer og søk her.

SAR Service Courses and Training

Åpen søknad

Vi er alltid glade for å høre fra kvalifiserte kandidater som ønsker å være en del av teamet vårt.

Hvis du ønsker å jobbe for oss, vil vi gjerne høre fra deg, slik at vi kan ha deg i tankene for fremtidige ledige stillinger.

Les mer og søk her

Sar Application Career