Career in SAR

 

 

 

Jobbe i SAR

Hva kan du forvente?

I SAR har vi ett viktig oppdrag, å skape verdi av avfall. Vi holder til langs norskekysten fra Finnmark i nord til Rogaland i sør.

Sikkerhet og trivsel er viktig for oss i SAR, enten vi er operatører, sjåfører, spesialister eller ledere. Identiteten vår er sterk og bygger på våre verdier som en seriøs arbeidsgiver.

SAR kan tilby trygge, solide arbeidsplasser med gode utviklingsmuligheter og fordelen av fleksibel arbeidstid.
Vi har ambisjoner om å utvikle vårt kompetanse- og opplæringsprogram for å bli bransjeledende og har fremtidsrettede programmer for lederutvikling for alle nivåer.

Miljøprofilen til SAR er tydelig og drives av våre dyktige miljøingeniører og rådgivere som følger opp våre kunder on- og offshore. Vi er den foretrukne håndtereren av offshore avfall og en av de største innen farlig avfall, takket være vårt fokus på HMS og engasjement for det viktige arbeidet vi gjør.

Chief Commercial Officer

As CCO you will be a key member of the executive management team and play a pivotal role in SAR´s business growth by developing and strengthening client relationships in new and existing markets and drive business development initiatives aiming at accelerating growth.

Read more and apply here.

Chief Operating Officer

As COO you will be a key member of the executive management team, where the primary responsibility is to ensure efficient and robust operations across facilities and locations at the highest levels og profitability while supporting the company’s growth ambitions.

Read more and apply here.

Ledig stilling: Miljørådgiver

Vi ser etter en engasjert miljørådgiver til vår bærekraftsavdeling i SAR.

Som miljørådgiver hos oss vil du blant annet arbeide med å gi faglige råd og veiledning i miljøspørsmål, både internt i selskapet og ut mot våre kunder. Vi leter etter deg som har faglig kompetanse innen feltet og evner å formidle denne på en inspirerende måte.

Les mer og søk her!

Ledig stilling: Logistikk koordinator

SAR søker nå logistikk koordinator til sitt anlegg på Mongstad. Som logistikk koordinator hos oss vil du få ansvar for å koordinere all logistikk ved anlegget i henhold til selskapets visjon og verdier. Stillingen rapporterer til avdelingssjef ved SAR Mongstad.

Les mer og søk her!

Åpen Søknad

Vi er alltid glade for å høre fra kvalifiserte kandidater som ønsker å være en del av teamet vårt.

Hvis du ønsker å jobbe for oss, vil vi gjerne høre fra deg, slik at vi kan ha deg i tankene for fremtidige ledige stillinger.

Les mer og søk her!