Career in SAR

 

 

 

Jobbe i SAR

Hva kan du forvente?

I SAR har vi ett viktig oppdrag, å skape verdi av avfall. Vi holder til langs norskekysten fra Finnmark i nord til Rogaland i sør.

Sikkerhet og trivsel er viktig for oss i SAR, enten vi er operatører, sjåfører, spesialister eller ledere. Identiteten vår er sterk og bygger på våre verdier som en seriøs arbeidsgiver.

SAR kan tilby trygge, solide arbeidsplasser med gode utviklingsmuligheter og fordelen av fleksibel arbeidstid.
Vi har ambisjoner om å utvikle vårt kompetanse- og opplæringsprogram for å bli bransjeledende og har fremtidsrettede programmer for lederutvikling for alle nivåer.

Miljøprofilen til SAR er tydelig og drives av våre dyktige miljøingeniører og rådgivere som følger opp våre kunder on- og offshore. Vi er den foretrukne håndtereren av offshore avfall og en av de største innen farlig avfall, takket være vårt fokus på HMS og engasjement for det viktige arbeidet vi gjør.

Sjåfør/Operatør

Til avdelingen i Kristiansund søker vi etter deg som vil være med å bygge et sterkt team som er i utvikling. Vi ønsker at du skal være med å skape en trygg, spennende og givende arbeidsplass gjennom å ivareta selskapets verdier; nyskapende, strukturert, seriøs og fleksibel.

Stillingen rapporterer til operativ leder.

Les mer og søk her

DSC_1611-1

HMSK-rådgiver, Tananger

Vi søker en medarbeider med erfaring fra HMS- og kvalitetsarbeid og med god operativ forståelse  til et 1,5 års vikariat.
Lar du deg begeistre av helse, miljø, sikkerhet og kvalitet på arbeidsplassen og har ønske om å påvirke, kan dette være akkurat din stilling.

Les mer og søk her

DSC_1535 2-1-1

Åpen Søknad

Vi er alltid glade for å høre fra kvalifiserte kandidater som ønsker å være en del av teamet vårt.

Hvis du ønsker å jobbe for oss, vil vi gjerne høre fra deg, slik at vi kan ha deg i tankene for fremtidige ledige stillinger.

Les mer og søk her!

 

Sar Application Career