Career in SAR

 

 

 

Jobbe i SAR

Hva kan du forvente?

I SAR har vi ett viktig oppdrag, å skape verdi av avfall. Vi holder til langs norskekysten fra Finnmark i nord til Rogaland i sør.

Sikkerhet og trivsel er viktig for oss i SAR, enten vi er operatører, sjåfører, spesialister eller ledere. Identiteten vår er sterk og bygger på våre verdier som en seriøs arbeidsgiver.

SAR kan tilby trygge, solide arbeidsplasser med gode utviklingsmuligheter og fordelen av fleksibel arbeidstid.
Vi har ambisjoner om å utvikle vårt kompetanse- og opplæringsprogram for å bli bransjeledende og har fremtidsrettede programmer for lederutvikling for alle nivåer.

Miljøprofilen til SAR er tydelig og drives av våre dyktige miljøingeniører og rådgivere som følger opp våre kunder on- og offshore. Vi er den foretrukne håndtereren av offshore avfall og en av de største innen farlig avfall, takket være vårt fokus på HMS og engasjement for det viktige arbeidet vi gjør.


 

Operatør - Hammerfest

Til vår avdeling i HAMMERFEST søker vi nå etter én operatør og én lageroperatør farlig avfall. Vi ser etter deg som ønsker å være med å skape en trygg, spennende og givende arbeidsplass gjennom å ivareta selskapets verdier; innovativ, seriøs, strukturert og fleksibel. 

Les mer og søk her!


 

TCC-operatør - Averøy

SAR Averøy søker nå TCC-operatør til sitt anlegg. Som TCC-operatør hos oss bidrar du til å vår misjon som er å skape avfall om til ressurser.

Stillingen rapporterer til driftsleder TCC.

Les mer og søk her!


Åpen Søknad

Vi er alltid glade for å høre fra kvalifiserte kandidater som ønsker å være en del av teamet vårt.

Hvis du ønsker å jobbe for oss, vil vi gjerne høre fra deg, slik at vi kan ha deg i tankene for fremtidige ledige stillinger.

Les mer og søk her!

 


Nysgjerrig med spørsmål?

Send gjerne en e-post til SAR Gruppens HR Manager, Guro Lunde. Du finner ytterligere kontaktinformasjon på våre kontaktsider